Home / Com comprar?

Comprar a Vadenens és molt fàcil!

Busca tot navegant per les diferents famílies de productes, busca, segur que en trobes un que t’agrada! Tenim un àmpli ventall de productes divertits i originals pels més petits de casa.

1-  Selecciona la categoria i tria un producte, clica’l s’obrirà la fitxa del producte que has seleccionat.

2- Quan trobis el producte que t’agradi més cal afegir-lo a la cistella de la compra. Clica el botó afegir a la cistella.

3- La cistella de la compra és el resum de la comanda que estàs fent i on hi podràs veure els articles que has seleccionat i la seva quantitat. Des d’aquesta pantalla també pots eliminar algun dels productes o bé modificar-ne la quantitat. Sempre que volguis pots continuar comprant, per tornar després a la cistella de la compra.

4- Quan hagis acabat des de la cistella de compra, caldrà confirmar la comanda, hauràs de prémer el botó “Fer la comanda”, que et portarà a la pantalla on hauràs de posar les teves dades personals (enviament, etc.).

5- Ara veuràs la pantalla on has de triar el tipus d’enviament (normal, urgent…).

6- Cal que facis el pagament, A Vadenens els pagaments es fan via transferència bancària. Un cop rebem l’ingrès, la teva comanda s’activa, la rebràs amb breu.

7- Ja quasi has acabat, Imprimeix el resguart de la tranferència, tot i que t’enviarem una confirmació via e-mail i en pocs dies tindràs el paquet a casa.

Tens més dubtes?

Contacta amb nosaltres envia’ns un mail a: info[arrova]vadenens.com, amb menys de 24 hores et respondrem.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial